top of page
IMG_5116.jpg

DUURZAAM

Door het creëren van nieuwe vormen uit duurzame materialen zoals FSC gekeurd hout, of het graveren van uw bedrijfslogo in bestaande producten en deze een 2e leven te geven door ze te hergebruiken bent u duurzaam bezig. Bekijk diverse voorbeelden op de volgende pagina.

IMG_1068_edited.jpg

PERSONALISEREN

Maak het persoonlijk. Hoe leuk is het om een medewerker of een gast iets te geven met zijn of haar naam. Ook kun je uiteraard subtiel je bedrijfsnaam erin graveren. Maar het mooiste is dat het met je eigen naam echt van jou wordt! Personaliseren kan uiteraard ook met codes. Zie volgende pagina.

horeca leren schort gegraveerd mister tw

MARKETING

Het versterken van jouw merk of product. Door jouw logo of beeldmerk zichtbaar te maken. Stijlvol en kwalitatief. Gegraveerd op alle mogelijke materialen en producten kun jij jouw merk overal in iedere setting laten terugkomen. Je bedrijfslogo graveren zorgt letterlijk voor verdieping van je merk.

DSC02886.jpg

GESCHENKEN

Relatiegeschenken zijn er in alle mogelijke uitvoeringen. Doordat je met laser graveren diepte creëert ontstaat er vrijwel altijd een stijlvol product. Drukwerk kan vervagen of beschadigen terwijl een gravure er nooit meer uit gaat. Ben je opzoek naar een kwalitatief relatiegeschenk denken wij graag met je mee. 

bottom of page