KOSTEN

De kosten worden bepaald door het te graveren/snijden materiaal, de grote van het te snijden/graveren oppervlak, de oplage en de complexiteit van de opdracht. Ieder project is uniek.

Voor ieder uniek project rekenen wij eenmalig €12,50 excl. btw opstart-/instelkosten. Voor het lasersnijden of laser graveren is de richtlijn €1,- euro excl. btw per minuut. Eventuele materiaal- en verzendkosten zijn afhankelijk van materiaal, grote en hoe te verzenden. 

Uiteraard begrijpen we dat de totaalprijs van belang is voor u. Als u ons een mail stuurt met uw vraag kunnen wij vrij snel een richtprijs geven. Hierbij is het handig dat u aangeeft welk materiaal u wilt laten bewerken, hoe groot het product is, hoe groot de gravure moet worden en wat de oplage is. Daarbij is het handig om te weten of u zelf het materiaal levert of dat u wil dat wij dit doen. Vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan.

DTP en/of ontwerpkosten.

Wij denken graag met u mee over hoe iets mooi en kwalitatief kan worden geproduceerd. Open en eerlijk. Het meest efficiënte voor u is als wij een volledig uitgewerkte opdracht ontvangen, dit scheelt u en ons tijd. Maar wij begrijpen dat soms een idee niet direct een klant-en-klaar bestand is.

 

Gezien onze achtergrond kunnen wij uw idee omzetten naar een geschikt bestand voor de laser. Soms gaat het om DTP-werk, soms om ontwerp-werk. Het uurtarief voor DTP is €60,- excl. btw. Het uurtarief voor ontwerpen is €85,- excl. btw.