top of page

Aangezien ieder project uniek is, krijgt u altijd een maatwerk prijs gemaild. De graveer en of snijkosten worden bepaald door het materiaal, de grote van het oppervlak, de oplage, handeling en de complexiteit van de opdracht.

Voor ieder uniek project rekenen wij eenmalig €25 excl. btw opstart-/instelkosten. Voor het lasersnijden of laser graveren is de richtlijn €1,- euro excl. btw per minuut. Eventuele materiaal- en verzendkosten zijn afhankelijk van materiaal, grote en hoe te verzenden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Wij gaan er in principe vanuit dat de producten worden opgehaald in Eindhoven. Het verzenden gebeurt op uw risico. Uiteraard begrijpen we dat de totaalprijs van belang is voor u. Als u ons een mail stuurt met uw vraag kunnen wij vrij snel een richtprijs geven. 

Voor kleine series gaan we er vanuit dat u zelf materiaal aanlevert. Vanuit ons netwerk kunnen wij bij grotere oplages ook materialen/producten aanleveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden of hieronder direct een vrijblijvende offerte aan.

Betalingsvoorwaarden:

Na akkoord op de prijs ontvangt u een factuur. Zodra deze is voldaan, wordt de opdracht ingepland. 

Levertijden:

In principe krijgen wij met 2 weken alles wel geleverd. Dit betreft 2 weken na akkoord/betaling. Tenzij het een hele grote unieke serie betreft. Tevens tegen het einde van het jaar kunnen de levertijden oplopen. We stemmen de levertijd altijd af en reserveren tijd op de planning voor u. 

DTP en/of ontwerpkosten.

Wij denken graag met u mee over hoe iets mooi en kwalitatief kan worden geproduceerd. Open en eerlijk. Het meest efficiënte voor u is als wij een volledig uitgewerkte opdracht ontvangen, dit scheelt u en ons tijd. Maar wij begrijpen dat soms een idee niet direct een klant-en-klaar bestand is.

 

Gezien onze achtergrond kunnen wij uw idee omzetten naar een geschikt bestand voor de laser. Soms gaat het om DTP-werk, soms om ontwerp-werk. Het uurtarief voor DTP is €60,- excl. btw. Het uurtarief voor ontwerpen is €85,- excl. btw. 

bottom of page