top of page

DUURZAAM

RECYCLE

FCS KEURMERK

CIRCULAIR

CREEEREN

Door middel van lasergraveren kunnen wij uw producten voorzien van uw bedrijfslogo. Op deze manier bewerken wij de producten op een duurzame manier. Wij voegen geen inkt of stickers toe, maar halen een klein laagje weg van het bestaande materiaal door middel van lasertechniek. Het voordeel van lasergraveren is dat het ook veel slijtvaster is en u daarom langer doet met uw producten en deze er bovendien kwalitatiever uit blijven zien dan bijvoorbeeld met drukwerk.

Als voor jouw merk duurzaam een van de kernwaarden is, kunnen wij met de laser vaak in het duurzame materiaal graveren dan wel er volledig doorheen snijden. Voor jouw merk kunnen we bijvoorbeeld volledig hout gesneden en gegraveerde labels maken. Van duurzaam gerecycled leer of bijvoorbeeld duurzaam FSC gekeurd hardhout. Eenvoudig hergebruik van reeds bestaande materialen kan zorgen voor circulaire inzetbaarheid, zoals bijvoorbeeld het gebruik van boomstam schijven als routing van jouw bedrijf. 

We kunnen allerlei producten lasergraveren of lasersnijden en voorzien van jullie logo en huisstijl. Van een leren label, bordjes/signing aan de muur die bijvoorbeeld verwijzen naar het toilet maar ook de menukaarten in het bedrijfsrestaurant. Helemaal opmaat gemaakt.

Mocht je geïnteresseerd zijn neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

bottom of page