top of page

PERSONALISEREN

EVENTS

PRODUCTEN

GESCHENKEN

NAAM

Personaliseren met uw bedrijfslogo?

Door uw logo te laten lasergraveren op uw product maakt u het product al meer eigen. Daarnaast is het ook mogelijk om in series persoonsnamen toe te voegen. Hiermee wordt het nog persoonlijker. Het lasergraveren zorgt voor een kwalitatieve uitstraling.

Er zijn allerlei momenten om te personaliseren bijvoorbeeld tijdens een events. Hoe mooi is als je tijdens een event iedereen een gepersonaliseerd boekje kunt mee geven. Iets waar je eigen naam op staat bewaar je! Maar bijvoorbeeld ook voor een jubileum of een afscheid. Maak het persoonlijk en laat zien dat je echt iets met aandacht hebt bedacht. Doordat wij nagenoeg alle mogelijke materialen kunnen graveren kan je eigenlijk overal iets persoonlijks van maken. 

Personaliseren kan bijvoorbeeld ook voor de aankleding van een event. Ieder bedrijf zijn eigen bordje ipv alleen de naam van het event. Daar zijn ze direct trots op. Maar personaliseren kan ook vertaald worden naar unieke codes om productgroepen te categoriseren. Kortom items waarbij ieder product een unieke naam of code heeft. Of het dan gaat om een one-off of een serie leg je vraag gerust bij ons neer.

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

bottom of page