top of page

Een herinneringshuisje.

Een eigen plekje voor jouw verdriet. Een eigen altaar, een gedenkplek. Je mag hem helemaal maken zoals jij wil. Je mag er met stiften op kleuren, je mag hem met stickers beplakken, verven etc.

Heel vaak als kinderen te maken krijgen met verlies, kan hen dit, net als iedereen, hen dit op ieder moment overvallen. Dat je diegene mist, in eens aan diegene moet denkt en er even verdrietig van wordt. 

Dit herinneringshuisje kan je helpen het er even te laten zijn. Een eigen plekje waar je naar toe kan gaan op een voor jouw veilig plek. Bijvoorbeeld in je kamer. Je kunt er een hartje in stoppen, je maakt een kleine tekening of een briefje en stopt dit erin. Of gewoon even stilstaan bij diegene. Het is vooral jouw eigen plekje dat voor jou altijd beschikbaar is wanneer jij het nodig hebt.

Hoe?

Je kunt hem bestellen en vervolgens komt ie als brievenbus pakketje thuis. Je kunt hem samen met bijvoorbeeld een van je ouders in elkaar zetten. Het samen in elkaar zetten is ook tegelijkertijd een ingang om het er nog eens over te hebben. Even samen iets doen. 

Met een beetje houtlijm zit ie zo in elkaar.

Voor wie?

Voor kinderen die te maken krijgt met verlies. Dit kan zijn het overlijden van een familielid, vriend of huisdier. 

Bestel hem direct hieronder en je hebt hem binnen 3 dagen in huis. 

bottom of page