top of page

WIE WE ZIJN

wij zijn team Laserbaas

Vanuit onze nieuwsgierigheid en liefde voor product ontwikkeling hebben wij met de laser diverse mogelijkheden leren kennen die wij graag willen delen met anderen. Vandaag de dag wanneer de behoefte groot is om te customizen en alles naar eigen smaak te maken biedt de laser de perfecte uitkomst.

Het verwezenlijken van ideeën is ook iets waar wij "instant" blij van worden. Eigen ideeën maar ook ideeën van anderen. Van totale product ontwikkeling, een eigen label of een logo op een bestaand product graveren, het wordt allemaal net even mooier en unieker. Vanuit onze achtergronden Design academy, communicatie & marketing denken wij graag met u mee.

Matthi van Laarhoven 

Iris van der Logt

"Ik heb laatst een bestelling geplaatst bij LASERBAAS en wauw wat zijn mijn verwachtingen overtroffen. Super snel, kwalitatief en ook nog een hele redelijke prijs.

Voor ik het wist had ik een offerte in mijn mailbox en er werd goed mee gedacht over hoe mijn relatiegeschenk te finetunen. Het eindresultaat was geweldig. Kortom ik ben erg tevreden en vind het prettig als mensen meedenken op een open eerlijke manier." 

Seth Blanjaar

Eigenaar Leunzorg

bottom of page