GEBOORTE

NAAMSLINGER

CADEAUS

GEBOORTEKAARTJES

Op zoek naar een super leuk gepersonaliseerd kraamcadeau. Een mooie slinger van kwalitatief hout met de naam van het pasgeboren kindje. Voor €2,95 per letter kun je deze bestellen bij ons. Ook is het mogelijk om in plaats van de naam een leuke tekst of kreet te maken van de slinger. De kosten zijn hetzelfde het effect is alleen anders. De levertijd is over het algemeen binnen een week zodat je ook direct dit cadeautje kunt geven. Vraag hieronder direct jouw naamslinger aan.

Of ga voor een geboortestoeltje wat we op basis van het geboortekaartje kunnen maken. We importeren de afbeelding en graveren dit in het hout. Helemaal kidsproof want doordat een gravure erin zit, gaat het er nooit meer uit! En zal bijvoorbeeld minder snel beschadigen als een sticker of drukwerk. Naast geboortestoeltjes graveren we ook loopwagentjes, speelgoed opberg kisten etc.

Ook kun je bij ons het geboortekaartje laten maken. Volledig laser gesneden en/of gegraveerd. In papier, hout, vilt of kunststof volledig de uitstraling, stijl en vorm die jouw aanspreekt. Je mag zelf een ontwerp aanleveren of wij kunnen dit voor je maken. Spreekt dit je aan vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Een ding is zeker, je gaat echt voor iets unieks.